Akdeniz Haberler

CHP Silifke'de 12 yönetici istifa etti

GÜNDEM

CHP’li Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, belediye şirketinin yönetimine CHP Silifke İlçe Başkanı Zarif Korkmaz’ı atayınca, yönetimden 12 kişi sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak CHP Silifke İlçe parti yöneticiliğinden istifa ettiklerini duyurdu.

Silifke’de, CHP’li Başkan Mustafa Turgut’un aldığı yeni kararlar, kendi partilileri arasında huzursuzluğa yol açtığı iddia edilirken, CHP İlçe Yöneticilerinden Yalçın Menteş, Ülker Zil, Ali Barbaros, Aynur Sapmaz, Burcu Çınar Kırışık, Eda Naz Özdemir, Filiz Soykan, Leyla Topcu, Mehmet Akış, Mehmet Ali Bilir, Necdet Özkürkçü ve Taylan Bilgen, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak istifa kararı aldıklarını duyurdu.

CHP İLÇE YÖNETİMİ AYLARDIR TOPLANTI YAPMAMIŞ!

Yapılan Açıklamada, “CHP Silifke İlçe Başkanı Zarif Korkmaz, parti tüzel kişiliğini her şeyin önünde tutma yükümlülüğünü yerine getirmeyerek, kişisel çıkarlarını gözetmiş ve asıl görevini unutmuştur. Genel Merkezimizin hassasiyetle üzerinde durduğu kurallara aykırı olarak, Silifke Belediyesi'ne ait şirkette yöneticilik yapmış ve aylardır ilçe yönetim kurulu toplantısı düzenlememiştir. Bu durum, yönetimin halk ve partililer tarafından yoğun eleştirilmesine neden olmuş, bu eleştirilere yanıt veremeyen bizler, ilçe başkanının hatalarına ortak olmamak ve partimizin daha fazla zarar görmesini engellemek amacıyla, kongrede bizi seçen delegelerimize, halkımıza ve partimize karşı olan sorumluluğumuzdan dolayı 12 yönetim kurulu üyesi olarak görevlerimizden istifa ediyoruz” ifadesi yer aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.