Akdeniz Haberler

Aday Adayı Çırak’tan gazetemize ziyaret

SİYASET

Ak Parti’den Silifke Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Regaip Çırak, gazetemize ziyarette bulundu.

Gazetemize yaptığı ziyarette, Birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, Silifke’nin İktidar partisi Ak Parti’nin gücüne ihtiyacı olduğunu ve bunu ittifakın gücüyle birleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde başaracaklarını ifade ederek, Silifke Belediyesini yönetmeye talip olduğunu belirtti.

Akdeniz Haberler gazete ekibinin hem ulusal hem de yerelde göstermiş olduğu çalışmalarını yakınan takip ettiğini ve başarılı bulduğunu dile getiren Çırak, 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerde Ak Parti’den Silifke Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu resmi olarak yaptığını açıkladı.

REGAİP ÇIRAK KİMDİR?

Kendi ağzından Regaip Çırak’ı tanıyalım.

“1978 Silifke Sayağzı afat evlerinde doğan Öncesi Betoncu sonrası Silifke ceza evinde Gardiyan Resul Çırak (Babam Dekeler -Eşkiler-Karahacılı köyü) ve Eşi (Annem Uzuncaburç köyü) Ayşe Çırak 'ın 5 çocuğundan ortancasıyım.

Eğitimimi Sayağzı Afet evleri İlkokulu, Uzuncaburç ilköğretim ortaokulu ve Silifke lisesinde tamamlayıp 1997-98 yılında Jandarma Genel Komutanlığı Beytepe Uzman jandarma okulunda 1 yıl eğitim aldıktan sonra Konya'da göreve başladım. Kendi isteğimle 1999 yılında görevimden istifa ederek, Şişecam Kromsan fabrikasında işçi olarak başlayıp 2005 Nisan'da vardiya amiri pozisyonuna geldim ve hala aynı görevde devam etmekteyim.

Evliyim ve biri kız biri erkek iki çocuğum var. Eşim Fatma Çırak, eğitimci ve Sınıf Öğretmenidir. Mara ve kavak köylerinden Sıddıka ve Avni Kaya'nın kıymetli kızıdır. 2023 yılında Eskişehir üniversitesi iktisat işletme ve kamu yönetimi siyaset biliminden mezun olmuş bir kişiyim.

Dürüstüm desem çok yazan olacak, doğruyum desem çok gördük denilecek, zekiyim desem çok bilmiş denilecek, insan odaklıyım desem çıkarcı denilecek, biz kendimizi biliyoruz, isteyen istediğini yazabilir. Silifke kazanmak istiyorsa Birliğe İhtiyacı var ve İktidar Partisine ihtiyacı var. Gelin bir olalım, kardeş olalım, arkadaş olalım. Hep birlikte Bir kez de Silifke olalım başarının önünü açalım.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.