Mersinli minik yüreklerden, Filistin'e yardım

Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan bir özel okulun İyilik Kulübü öğrencileri, Filistin'e yardım kampanyası düzenledi. İsrail'in saldırıları altında bulunan Filistin'e gönderilmek üzere toplanan maddi yardım, duygusal bir etkinlikle il müftüsüne teslim edildi.

Mersinli minik yüreklerden, Filistin'e yardım

Etkinlikte, Filistin'de yaşanan insanlık dışı katliam ve dünya genelindeki duyarsızlık eleştirildi. Öğrencilerin topladığı 73 bin 340 TL'lik yardım çekinin çocuklar tarafından Filistin'e gönderilmek üzere il müftüsüne teslim edildi.

Etkinliğe Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, Okulun Kurucu Başkanı Nezir Arslan, İl Müftüsü Aydın Yığman ve İlçe Müftüsü Hasan Küçük, öğrenciler ve eğitimciler katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlik, İsrail'in aylardır saldırdığı Filistin'de yaşananlardan video gösterimi yapıldı.' Dünya, Dünya olalı böyle bir soykırım görmedi' başlığıyla hazırlanan videoda hastanelerin, yok olması, yardımların engellenmesi, insanların Refah bölgesine sürgünü, çocuklar kadınlar ve masum insanların toplanma bölgelerinde yakılarak öldürülmesi çarpıcı görüntüler yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36