Jasat timlerinden aranan şahıslara operasyon

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri uzun zamandır aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda düzenlediği operasyonlarda (2) şahsı yakaladı.

Jasat timlerinden aranan şahıslara operasyon

Jandarma ekipleri; ilk operasyonda Mersin ilinde “Tasarlayarak Öldürme” suçundan hakkında (16) yıl (8) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve (7) yıldır aranan bir şahsın Mezit li ilçesinde bir işyerinde çalıştığı bilgisine ulaştı. Yapılan takip ve araştırmalar neticesinde aranan şahsın işyeri adresini tespit eden ekipler düzenlediği operasyon ile şüpheli şahsı kıskıvrak yakaladı.

Diğer bir operasyonda ise Erdemli ilçesinde “Kasten Öldürme” suçundan hakkında (25) yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsın yakalanmamak için bir çadırda yaşadığını tespit eden ekipler düzenlediği operasyon ile şüpheli şahsı yakaladı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36