Başkan Turgut, personeliyle bayramlaştı

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kurban Bayramı öncesinde personeliyle bayramlaştı.

Başkan Turgut, personeliyle bayramlaştı

Sabah saatlerinde Belediye Hizmet binasında çalışan personellerini odalarında ziyaret ederek, bayramlarını kutlayan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, öğleden sonrada Belediye Garaj Amirliğindeki şantiye personeliyle bir araya geldi.

Başkan Turgut’a, bayramlaşma ziyaretinde yardımcıları Yaşar Ok, Osman Şen, Bülent Kaya ve Rahile Demren eşlik etti.

Silifke Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Turgut, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, hizmet üretmeye devam edeceklerini belirtti.

‘Mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum’

Bayramların toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği günler olduğunu vurgulayan Başkan Turgut; ‘Çalışan tüm personelimiz, vatandaşlarımıza hizmet için elinden gelen gayreti gösteriyor. Sizleri gördüğümde her zaman mutlu oluyorum. Hep birlikte hem bir görevi yerine getirmeye, hem de zor olan bir şeyleri başarmaya çalışıyoruz. İçinde bulunduğumuz şartlar zaman zaman hepimizi yoruyor ve zorluyor. Ne olursa olsun bu bizim işimiz, bu şehir bizim şehrimiz, bu ülke bizim ülkemiz. Sonuna kadar sahip çıkmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz. Silifke halkım adına tüm emekçi arkadaşlarıma teşekkür ediyor, aileleriyle ve sevdikleriyle mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum’ dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36