Silifke Adalet Sarayında koordinasyon kurulu toplandı

Silifke Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğünün 2024 yılı ilk koordinasyon kurulu toplantısı Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler'in başkanlığında Silifke Adalet Sarayında gerçekleştirildi.

Silifke Adalet Sarayında koordinasyon kurulu toplandı

Toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nuri Salman, Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdür Vekili Serpil Aslan Bozan, Mersin Barosu Temsilcisi Avukat Onur İslim, Silifke Belediye Başkanı Yardımcısı Osman Şen, Jandarma Teğmen Salih Meşe, Komiser Hamit Can Yakar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Türe, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Türkkan katıldı.

Toplantıda Silifke Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğünün 2023 yılı faaliyetleri gözden geçirildi. Müdürlüğün verimliliğinin arttırılması için katılımcılardan dilek ve temenniler alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36