Silifke'de dünya yoga günü etkinliği

Silifke Belediyesi tarafından Dünya Yoga Günü dolayısıyla Taşucu Denizkızı Cafe önünde, halkın katılımıyla yoga etkinliği gerçekleştirildi.

Silifke'de dünya yoga günü etkinliği

Silifke Belediyesi tarafından 'Dünya Yoga Günü' dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yoga tutkunları, Taşucu sahilinde bir araya geldi.

Taşucu Denizkızı Cafe önünde, saat 19.00'da gerçekleştirilen yoga seansına, genç yaşlı herkes büyük ilgi gösterdi. Etkinlikte, sahil kenarına matlar serildi ve yoga eğitmeni Nazan Demirtaş eşliğinde bir saat boyunca yoga seansı gerçekleştirildi.

 Deniz ve gün batımı manzarası eşliğinde başlayan yoga seansı, katılımcılara hem fiziksel hem de zihinsel bir yenilenme sağladı. Eğitmen eşliğinde çeşitli yoga pozisyonları ve nefes teknikleri uygulandı.

"Emeği geçenlere ve katılımcılarımıza teşekkür ediyorum "

Sıcak havanın etkisine rağmen katılanlara ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olanlara teşekkür eden eğitmen Nazan Demirtaş, "Bugün 21 Haziran Dünya Yoga Günü'ydü. Ekinoks günüydü ve ben yoga eğitmeni olarak Dünya Yoga Günü'nü Silifke'de kutlamayı çok istemiştim. Bu talebim doğrultusunda Belediye bana Silifke'nin en güzel yerini en güzel sahilini ve bu oluşumu yapabileceğim en güzel yeri tahsis etti ve hiçbir desteğini esirgemedi. Bu yüzden Belediye Başkanımız Mustafa Turgut'a, katılımcı olan ve buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Silifke'de daha farklı etkinlikler yapmayı umut ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36